SKLAD BOJA I MATERIJALA: Prekrasna kuća za odmor koju bi svatko poželio imati (FOTO)

Kuća za odmor u idiličnom okruženju šume i jezera Tahoe moderna je verzija vikendica od drveta koje su nastajale tijekom posljednjih 100-injak godina u ovome području i koja svojim izgledom u potpunosti prati zakone prirodnog okoliša te se stapa s njime u jedinstvenu cjelinu.

Vikendica Tahoe (3)

Vikendica od 140 četvornih metara rađena je za potrebe četveročlane obitelji, te uz dnevnu zonu, ima i spavaću koja se sastoji od tri sobe – roditeljske, dječje i gostinjske. Sve prostorije uređene su moderno u sivim i smeđim tonovima uz poneki detalj u jarkim bojama poput crvene ili pak žute, a dojam rustikalnosti daju mu drvene grede i komadi namještaja izrađeni od prirodnog drveta.

Vikendica Tahoe (2)

Osim drveta i iverala, u interijeru su korišteni kamen i metal, a svi čine dobar spoj modernih i tradicionalnih materijala. Fasada je kombinacija drveta i metalne konstrukcije koju upotpunjavanju velike staklene površine bez zavjesa, kako bi što više svjetlosti doprlo u interijer, ali i kako bi se moglo uvijek gledati na prekrasne prizorie prirode kojima je vikendica okružena.

Moderni i jaki koloristički detalji poput taburea u garderobnnom prostoru ili pak plastičnih stolaca u blagovanju unose dinamiku u prostor te su poveznica između tradicionalnih materijala i rustikalnog stila sa suvremenim.

Vikendica Tahoe (7)

Za podne obloge korištene su gres ploče te laminat najviše kvalitete kako bi bio otporan na vlagu i opterećenja te se imao što duži vijek trajanja.

Foto: sagemodern.com

Izvor: vecernji.hr

Vaš komentar na članak: