POSJEDUJE ČAK 57 SOBA I KOŠTA NEVJEROVATNIH 307 MILIONA DOLARA: Zavirite u dom Tamare Eklston

Obožavaoci Tamare Eklston imaju mogućnost da zavire u njen ekluzivni dom zahvaljujući rijaliti emisiji Tamara’s World.

tamara-eklston-vila(99)

Smješten u Kensington Gardenu u Londonu, najskupljoj ulici britanske prestonice, luksuzni dom kćerke Bernija Eklstona, bivšeg izvršnog direktora Formule 1, procjenjen je na nevjerovatnih £232, odnosno $307miliona.

Iako ova kuća posjeduje čak 57 soba, Tamara je svojevremeno izjavila da njen suprug Džej Rutland, kćerka Sofija i ona praktično koriste samo njihove spavaće sobe, dnevni boravak i kuhinju. Postavlja se pitanje čemu služe onda sve te ostale prostorije?

tamara-eklston-vila(100)

Iz trejlera koji najavljuje početak rijalitija koji govori o tome kako Tamara svakodnevno živi, vidi se da kuću održava armija ljudi.

Fantastična kuća izgrađena je davne 1900. godine prostire se na četiri sprata, plus dodatna dva koji su u podrumu. Vrijednost ove kuće gotovo je utrostručena nakon dvogodišnjeg procesa renoviranja koje je završeno 2013. godine.

tamara-eklston-vila(101)

Čini se da je život bio i jeste previše dobar prema Tamari, koja osim što troši očev novac posjeduje i svoje kozmetičke brendove Show Beauty koji se prodaju u Harrods-u i Selfridges radnjama u Londonu, kao i u Njujorku i Dubaiju. Naravno, tu je i dobrotvorni rad zahvaljujući kom je non-stop zauzeta.

tamara-eklston-vila(102)

U okviru kuće nalazi se i trpezarija velelepnog izgleda koja može da primi veliki broj gostiju, kao i dječija soba male Sofije čiji je dekor inspirisan filmom Frozen.

tamara-eklston-vila(103)

U slobodno vrijeme porodica Eklston se opušta u bazenu ili parnom kupatilu koji se takođe nalaze unutar spektakulane kuće.

tamara-eklston-vila(104)

Fotografije prikazuju da Tamara živi život dostojan jedne princeze, a to ni ne čudi jer se luksuzna kuća nalazi u istoj ulici gdje i mnogobrojne rezidencije ambasada, dok baš preko puta jeste dom vojvode i vojvotkinje od Kembridža.

Izvor: luxlife.rs

Vaš komentar na članak: