06/09/2017 | Kuće i Vile | Komentari

Ovako izgleda kuća iz snova najpoznatije filmske plavuše (FOTO)

Samo pet godina nakon što je nepoznata osoba za 5,1 milijun dolara kupila prvu i jedinu nekretninu slavne holivudske glumice Marilyn Monroe, kuća u gradiću Brentwoodu stavljena je ponovno u prodaju.

kuca-marilyn

Kuća Marilyn Monroe u gradiću Brentwoodu ponovno je na tržištu i prodaje se za 6,9 milijuna dolara. Holivudska ikona kuću sagrađenu 1929. kupila je za 90 tisuća dolara početkom 1962., no u njoj je nažalost kratko živjela. Samo četiri mjeseci nakon kupnje prve nekretnine, Marilyn Monroe pronađena je mrtva u 36. godini života u krevetu kuće u 12305 5th Helena Drive.

Prodavatelj nekretnine opisao ju je kao autentičnu hacijendu iz 1929., ima četiri spavaće sobe i tri kupaonice, proteže se na oko 245 metara kvadratnih, a u dvorištu ima bazen, kućicu za goste i vrt prepun cvijeća. Posljednji put kuća je prodana u studenom 2012. za 5,1 milijun dolara.

kuca-marylin-monroe (2)

Iako je već nekoliko puta mijenjala vlasnike, u kući se još nalaze autentični namještaj i dekor koji je odabrala slavna Marilyn Monroe. O svojoj kući iz snova glumica je govorila i u intervjuu za Life 1962. ‘Sigurna sam da ću se dobro slagati sa svakim kome se sviđa moja kuća.’

Izvor: tportal.hr

Vaš komentar na članak: