Ova kuća nije kao druge: Svi bi kod pjevačice na kafu! (FOTO)

Pjevačica Gven Stefani prepoznatljiva je po svom jedinstvenom stilu – mnogo boja, eksperimentisanje, sjaj, šljokice i ženstvenost su njeno drugo ime.

gwen-stefani-vila (1)

Svoj lični pečat ostavlja gdje god da se pojavi, pa je isti slučaj i sa njenom kućom.

I dok smo navikli da su kuće poznatih, nenormalno bogatih ljudi uglavnom iste – prostrane i elegantne, Gvenina kuća je potpuno u njenom stilu.

Naravno, kvadratura je zaista velika, ali se od svih drugih razlikuje po enterijeru.

Kod nje nećete vidjeti uštogljeno uređenje, kojim dominiraju svega dvije boje. Gvenin dom je odraz njene ličnosti, pa zato dominiraju jarke boje, kako namještaja, tako i zidova, zavjesa, tepiha i različitih detalja.

Sa tolikim novcem, ipak se neće štedjeti ni na prostoru, ni na opremi. Tako je i ova kuća opemljena svim onim što bi moglo da zatreba lijepoj vlasnici i njenim gostima.

gwen-stefani-vila (9)

Tokom lijepih, sunčanih dana, po kojima je klima Los Anđelesa poznata, tu je bazen sa tirkiznom vodom i ležaljke, koje Gven i njeni prijatelji sa uživanjem koriste za ispijanje koktela ispod suncobrana.

Kada je riječ o rekreaciji, tu je teretana sa svim mogućim spravama, kao i teniski teren, a za osveženje tu je i mini bar sa šankom i barskim stolicama na jednoj o terasa.

gwen-stefani-vila (10)

Kao i svaka žena, i Gven obožava garderobu. Zato je jedan kutak posvećen samo modnim dodacima i skupim stvarima. Gven definitivno dobro zna šta je hedonizam – zamislite da se tokom ledenih zimskih večeri kupate u toploj, pjenušavoj kupki, dok napolju veje snijeg, a pogled puca na čitav Los Anđeles…

Izvor: stil.kurir.rs

Vaš komentar na članak: