Novac ne može da kupi ukus: Petra Eklston i njena pretrpana palata (FOTO)

Petra Eklston je svoju kuću u Holivodu koja se nalazi na 5,200 kvadratnih metara zemlje kupila za 50 miliona dolara, a sada želi da je proda za 88 miliona.

petra-eklston-vila (1)

Kuću je kupila 2011, a remont na kojem je radilo 500 radnika trajao je devet nedjelja i koštao je 15 miliona dolara.

Petra Eklston (25) je odlučila da proda svoju velelepnu kuću u Holivudu, jer nije dovoljno velelepna za nju.

Ona je ovu kuću kupila 2011. i pretvorila je u svoju ličnu palatu što je brže mogla.

petra-eklston-vila (2)

Kada se zaviri u kuću, vidi se da se trudila da ona iznutra izgleda što bogatije, pa je postigla i da izgleda pretrpano i „dramatično“.

Od poda od bijelog mermera sa crnim trakama, preko ogromnog garderobera za nju i njega koji su Petra i njen suprug Džejms Stant ispunili markiranom odjećom i satovima, do salona za kosu sa tri stolice i dvije stolice za manikir i pedikir. Sve u kući vrišti „ja imam i mogu“.

Petra je za kuću rekla da izgleda „veoma mračno i na neki način seksi“.

petra-eklston-vila (3)

Ova kuća ima 123 sobe i parira Bijeloj kući po svojoj površini. Sagrađena je 1991. u stilu francuskog zamka i pripadala je filmskom i televizijskom producentu Aronu Spelingu, kreatoru „Čarlijevih anđela“ i „Dinastije“.

Petra ju je kupila 2011. za 50 miliona dolara i uradila remont u vrijednosti od 15 miliona, a sada je prodaje za 88 miliona i želi da ostvari čist profit od 23 miliona.

petra-eklston-vila (4)

- Znam da je kuća ogromna, ali sve druge kuće koje smo gledali i koje su bile slične veličine odavale su utisak kao da sam u muzeju. Nisu bile dom. Baš zato što je prije nas ovdje živjela porodica, kuća je toplija i udobnija – rekla je Petra.

Izvor: zena.blic.rs

Vaš komentar na članak: