Nimalo posebna, a košta 40 miliona dolara: Šta nije u redu sa ovom kućom? (FOTO)

Kada je kuća koja je nazvana najskupljom u San Francisku stavljena na prodaju, bogataši su odmah počeli da se raspituju za cijenu i fotografije enterijera.

najskuplja-kuca-sf (1)

Foto: sf.curbed.com

Prostrana vila košta čak 40 miliona dolara, što nije ni čudo, budući da pored standardnih prostorija – kuhinje, kupatila, trpezarije, dnevne i spavaće, posjeduje i ekstravagantne sobe. Treba li pominjati da kuća raspolaže sa sedam spavaćih soba, osam kupatila, tri kamina i četiri mala toaleta?

Ukoliko se kuća proda, budući vlasnik moći će da uživa u dvije vinske sobe, teretani, spa centru, sauni, spoljnoj kuhinji smještenoj na prostranoj krovnoj terasi, kućnom bioskopu, čak i liftu.

Velelpna građevina nalazi se u Pacifik Hajtsu, elitnom dijelu San Franciska, a zapravo datira iz 19. vijeka. Renovirala ju je arhitektonska firma Tejlor Lombardo i od stare vile napravila kuću samo za bogataše.

najskuplja-kuca-sf (2)

Foto: sf.curbed.com

Prostire se na skoro 1.100 kvadratnih metara, a smještena je na takvom mjestu da se sa terasa i iz nekih prostorija vidi prelijepa panorama grada.

Ipak, za ovu kuću nema mnogo zainteresovanih. Pitate se zašto? Pogledajte fotografije još jednom.

“Ova kuća nema dušu”, komentarisali su korisnici interneta. “Liči na običan hotel”.

najskuplja-kuca-sf (3)

Foto: sf.curbed.com

I zaista, osim velike kvadrature i preskupog namještaja, ova kuća nema ništa posebno u sebi. Minimalistički sređena, sablasno čista i uglancana, kao iz kataloga, bez topline koja podsjeća na sreću i porodicu, pitanje je da li će impoznatna vila pronađi novog vlasnika.

Izvor: stil.kurir.rs

Vaš komentar na članak: