Nije imala dovoljno mjesta u ormaru u stanu pa kupila raskošnu vilu (FOTO)

Jedna od trenutačno najtraženijih manekenki na svijetu, mlada članica klana Kardashian Kendall Jenner, postala je nova vlasnica raskošne vile na Hollywood Hillsu.

Kendall-Jenner (1)

Mlađahna Kendall nedavno se požalila da nema dovoljno mjesta u ormaru u svom 1.39 milijuna dolara vrijednom stanu u Los Angelesu. No, te je problem brzo riješila kupivši raskošnu vilu smještenu na prestižnoj adresi, na Hollwood Hillsu, a iz koje se pruža pogled na prestižni hotel Chateau Marmont, omiljeno okupljalište bogatih i slavnih.

Kendall-Jenner (2)

Novi dom Kendall Jenner platila je 6.5 milijuna dolara, što je milijun pol manje od iznosa koji su za kuću početkom godine tražili sad već bivši vlasnici, glumački par Emily Blunt i John Krasinski.

Tradicionalno uređena vila ima šest spavaćih soba, četiri kupaonice i toalet, a i bazen. Iz svake prostorije pruža se pogled na zelenilo koje je okružuje, pa čak i iz goleme kade koja se nalazi u kupaonici pored glavne spavaće sobe.

Kendall-Jenner (4)

Bivši vlasnici nakon su prije prodaje preuredili kuću, dodali još jedan kat i bazen, a prilikom uređenja korišteni su prirodni materijali poput drveta i cigle. John Krasinski je dizajnirao i dao napraviti prelijepu terasu na krovu kuće koja se nalazi pored njegova ureda, a kaže kako je to savršeno mjesto za opuštanje i uživanje s kojeg se pruža pogled na Sunset Strip i Los Angeles.

Izvor: tportal.hr

Vaš komentar na članak: