Najljepše kuće poznatih ličnosti u Srbiji (FOTO)

Pošto u našoj zemlji najviše zarade ostvaruju ljudi sa estrade i sportisti, ne čudi što su upravo kuće fudbalera i folk pjevača medju najljepšim kućama u Srbiji. Mada neke ličnosti sa estrade i dalje žive kao podstanari.

Kuće poznatih ličnosti u Srbiji, malo zaostaju za svjetskim zvijezdama koje za dom iskeširaju i po više desetina miliona dolara. Medjutim, oni štedljiviji su ipak dali solidnu cifru za kuću iz snova.

Kuće poznatih srpskih pjevača

Kuća Lepe Brene na Bežanijskoj kosi u Beogradu, procjenjuje se na oko 1,5 miliona eura. Osim što često bira Dedinje, srpska elita voli da kuću sazida i na Bežanijskoj kosi , pa su Brenine poznate komšije Keba, Aco Pejović, Stoja, Viki Miljković i Saša Popović.

Brenina vila pripada kućama koje su poznate i kao karingtonke. U dvorištu iza kuće smješteni su bazen u kaskadama i više fontana.

Na Dedinju lijepu i skupu vilu ima i Vera Matović za koju se procjenjuje da vrijedi oko 3 miliona eura. Ova folk zvijezda ima tako dom u blizini groba Josipa Broza Tita.

Ceca Ražnatović ima višespratnicu u ulici Ljutice Bogdana. Folk diva je kuću nekoliko puta renovirala, a osim luksuznog doma pored Marakane za koju se procjenjuje da vrijedi oko 2,5 miliona eura, Ceca posjeduje i velelepnu vilu na Kipru.

kuca-ceca

Jelena Karleuša stanuje u penthausu na Dedinju čija se vrijednost procjenjuje na pola miliona eura. Stan ima dva sprata povezana ličnim privatnim liftom, a u njemu folk zvijezda živi sa suprugom Duškom Tošićem i kćerkama Nikom i Atinom.

kuca-jelena-karleusa

Miloš Bojanić takodje posjeduje vrijednu kuću u Beogradu ali i na Crnogorskom primorju gdje ljeti voli da okupi društvo sa estrade.

kuca-milos-bojanic

Za razliku od svojih kolega, Seka Aleksić ne živi u Beogradu već u Staroj Pazovi gdje je pobjegla, kako kaže, od gradskih gužvi. Njena luksuzna kuća okružena je visokim zidovima a u njoj su pored brojnih soba smješteni i bazen i teretana.

kuca-seka-aleksic

Goca Božinovska je posebno ponosna na enterijer svog luksuznog doma u Beogradu. Ona obožava da vrijeme preko ljeta provodi pored bazena ispred kuće.

kuca-goca

Dragica Radosavljević Cakana je još jedna estradna zvijezda koja uživa u svojoj prelijepoj kući sa svojim suprugom, poznatim beogradskim advokatom.

kuca-cakana

Pjevačica Stoja u Beogradu je na Bežanijskoj Kosi kupila kuću u vrijednosti od oko 500.000 eura.

Luksuzni dom Ace Pejovića pjevača je koštao je prema nekim procjenama – 750.000 eura. On je poput mnogih svojih kolega mjesto za kuću pronašao na Bežanijskoj kosi i tako postao još jedan komšija Lepe Brene.

Dragana Mirković se prije nekoliko godina sa porodicom preselila u velelepni zamak Ebenfurt koji je renovirala. Zamak je star nekoliko vijekova i od pogleda na ovu velelepnu i istorijski vrijednu gradjevinu zastaje dah. Gaga se možda može pohvaliti da ima najvrijedniji dom od svih svojih kolega.

kuca-draganamirkovic

Popularni Čola ima vilu sa bazenom u blizini Košutnjaka. Kuća ima ogromno dvorište i procjenjuje se da vrijedi oko 850 000 eura.

Folk pjevač Dragan Kojić Keba živi na Bežanijskoj kosi u velelepnoj kući sa porodicom. Kuća je ograđena visokim kamenim zidom i ima veliko dvorište i bazen.

Kuće sportista

Rukometaš Vlada Mandić investirao je u poslovno stambeni kompleks „Vuk“ za koji je platio, priča se, 7 miliona eura. Za sebe je odvojio jedan sprat, a ostale stanove daje u zakup. U okviru kompleksa su i teretana i kafić.

Izvor: saznajlako.com

Vaš komentar na članak: