KUĆA KOJA ODUŠEVLJAVA SVE ŽENE! Vila iz 1954. godine ostaje gotovo netaknuta

Jeste li ikad poželjeli vratiti vrijeme? Sigurno jeste, a sada to i možete! Samo što sad dobijete korist od modernog svijeta i ne morate se brinuti oko nepovratnog mijenjanja tijeka događaja! Kako? Zahvaljujući savršeno uređenom domu!

vila-iz-1954 (1)

U Dallasu postoji kuća čiji je technicolor interijer besprijekorno uređen u stilu 1950-ih godina, no s modernim namještajem u svim geometrijskim oblicima, svjetiljkama poput NLO-a i slično. Osim toga, kuća sadrži elemente viktorijanske gotike iz 1890-ih te otmjenost 1970-ih, a svaka era posebna je na svoj način.

vila-iz-1954 (2)

Kuća koja spaja različite elemente 20. stoljeća je na prodaju ako ste spremni izdvojiti višemilijunski iznos, no nije poznato je li i ružičasti Cadillac uključen u cijenu.

vila-iz-1954 (3)

Kuća je dizajnirana u tipičnom stilu 1950-ih godina, ali vesele boje poput tirkizne i narančaste daju joj poseban “štih”. U dnevnoj sobi nalazi se kamin od cigle, dok su prostorije spojene zbog strujanja zraka i topline, ali i lakšeg ulaska u drugu prostoriju. Svaka prostorija je jedinstvena i ima specifičnu shemu kolora. Primjerice, dnevna soba je crvena, dok je blagovaonica u toplim tonovima citrusa.

vila-iz-1954 (4)

U kuhinji možete pronaći veliki šank s tapeciranim zidom ispod, a s lijeve strane su goleme police. Tu je i sekundarni stambeni prostor kojim više vladaju hladnije boje poput plave i zelene.

vila-iz-1954 (5)

Glavna spavaća soba, ipak, ima umirujuće bijelu i sivu paletu, ali zahvaljujući okruglom krevetu, uzglavljem i udarnim kružnim prozorom, još uvijek zadržava taj gladak, sredinom stoljeća moderan izgled.

vila-iz-1954 (6)

Dvorište kuće idealno je za ljetni party ili za bijeg od stvarnosti i opuštanje uz najdražu knjigu. A ako vam je prevruće, uskočite u bazen!

Izvor: ljepotaizdravlje.hr

Vaš komentar na članak: