Domovi slavnih: zavirite u raskošan dom i predivnu farmu srpske milijarderke Jelene bin Drai (FOTO)

Bivša mis Jugoslavije i kreatorka Jelena bin Drai uživa u svom luskuznom domu u Dubaiju, zajedno sa troje djece djevojčicom Asijom i dva sina Hilala i Hamdana, kao i suprugom Saidom.

Ova ljepotica poznata je kao dama istančanog ukusa, pa tako izgleda i njen dom koji nikog ne može da ostavi ravnodušnim.

Jelena bin Drai (1)

Jelena preferira uglavnom svijetle boje, pa u njenoj vili preovladavaju bijela, bež, roze boja, ali ima i onih zemljanih tonova i to pretežno u dnevnom boravku.

Jelena bin Drai (2)

Jelena koja već godina živi u Dubaiju navikla se na tamošnju klimu, pa joj ne padaju teško visoke temperature koje su karakteristične za to podneblje.

Jelena bin Drai (1)

Jelena se odlično snalazi u kuhinji.

- Arapski začini su mnogo jači od naših, ali vegeta je i ovdje postala zaštitni znak svakog obroka – rekla je ranije za “Stori” Jelena.

Jelena bin Drai (3)

Na pitanje na šta troši novac, Jelena je odgovorila:

- Trošim novac na putovanja i nakit koji je opet investicija za našu djecu. Na rijedak kristal, biznise, ali i na životinje, lutalice… Nikada ne bih trošila novac na rasnog psa ili mačku kada je na ulicama toliko životinja kojima život visi o koncu – istakla je ona.

Jelena bin Drai (4)

Inače, Jelena je poznata kao osoba koja se bavi humanitarnim radom. Njen suprug, arapski šeik Said bin Drai, kako kaže, često voli da se našali na račun Jelenine dobrote.

- Suprug mi je rekao da ako nastavim ovako, i mi ćemo uskoro, kao i azilanti, završiti pod mostom – našalila se bivša mis Jugoslavije ranije za “Blic”.

Jelena bin Drai (5)

U narednim godinama srpska ljepotica namjerava da se češće bavi pravima žena i starim ljudima.

- Zahvalila bih se svom suprugu Saidu koji mi nikada nije rekao „ne“ kada sam mu tražila pare, kao i ostalim Arapima, koji su human narod – rekla nam je Jelena.

Jelena bin Drai (6)

Dio raskoši u kojoj živi Jelena je već pokazala i na društvenim mrežama pa smo tako mogli da vidimo enterijer i eksterijer njene vile, pogled na luku u kojoj je usidrena i njihova porodična jahta, luksuzno opremljene salone ljepote “Vanilla by Jelena” i “Chocolate by Jelena”, kao i njeno obdanište na plaži Džumeira, koje je nazvala Asja po svojoj prvoj nasljednici.

Jelena bin Drai (8)

Izvor: pulsonline.rs

Vaš komentar na članak: