DOM DOSTOJAN KRALJICE: Zavirite u kuću Cersei Lannister u stvarnom životu

Aktualna kraljica King’s Landinga, Cersei Lannister, možda vlada u svom kamenitom dvorcu i na željeznom prijestolju, no glumica koja je glumi, Lena Headey, ima prekrasan dom pun svjetla i šarenih detalja.

Lena Headey (1)

Kuća je smještena u glasovitom naselju Sherman Oaks u Kaliforniji, a od znatiželjnih pogleda skrivena je neupadljivom bijelom ogradom. No čim prođete ogradu, ulazite u dvorišni prostor, kojemu je trava zamijenjena šljunkom i lijepim smeđim pločama.

Lena Headey (2)

Unutrašnjošću dominira bijela boja, koja je naglašena kvalitetnim drvenim podovima u smeđim nijansama, a podovi se slažu s uglavnom drvenim namještajem, čije su tkanine u nijansama boje kave. No kako ne bi bilo sve monotono i sterilno, kuća je puna detalja u plavim bojama. Od baby plave do tirkizne, od ukrasnih jastučića do pločica, plava se savršeno uklopila u harmoničan prostor.

Lena Headey (3)

Posebno je impresivan bazen, oko kojeg su bazenski namještaj, vanjski tuš i preslatke lampice nad vodom.

Lena Headey (4)

Kad ju je kupila, 2014. godine, kuća je stajala 790 tisuća dolara, no zahtjevnim i prekrasnim remakeom, značajno joj je podigla vrijednost. Sad je prodaje za gotovo dva milijuna dolara.

Izvor: 100posto.hr

Vaš komentar na članak: