ONA JE GENIJ: Iskoristila je hrpu starih dasaka kako bi napravila nešto predivno za svoj dom (FOTO)

Za svaki projekat koji sami uradite, neće vam biti potrebno previše ulaganja, ali kada malo bolje razmislimo neće biti potrebno nikakvo ulaganje, jer ćete iskorištavati stvari koje već imate. Neke stvari jednostavno ne trebamo bacatu, jer od njih možemo da napravimo neke nove i unikatne stvari.

Drveni stolovi (1)

Ova žena je osmislila nešto zaista zanimljivo i nevjerovatno. Još dok je išla u školu, pokazala je svoje zainteresovanje prema izgradnji različitih stvari od drveta.

I sada poslije toliko godina, ona voli da radi sa drvetom. Željela je da uradi nešto novo i neobično, ali nije imala novac za to. Iz tog razloga, je počela skupljati staru građu kako bi ostvarila svoj san.

Drveni stolovi (2)

Nakon što je prikupila dovoljno građe, počela je da je iskorištava, odnosno da od njih pravi radne ploče koje su daista dizajnirane. Moramo priznati da se zaista odlično snašla u svemu tome.

Drveni stolovi (3)

Postala je popularna u cijelom New Yorku.

Svi njeni stolovi su unikatni i ljudi se rado odlučuju da ga kupuju. Kada vidite kako sve to izgleda, svi ćete biti jako oduševljeni.

Drveni stolovi (4)

Na početku je bila malo i skeptična, ali kako je vrijeme prolazilo sve više je vjerovala u sebe. Njeni stolovi izgledaku kao slagalice, i možemo da vidimo kako su svi tonovi i boje na njima posebno dizajnirani.

Izvor: 5do12.info

Vaš komentar na članak: