22/06/2015 | Featured,Uređenje | Komentari

Tri primjera moderne jednostavnosti

Dok su neki domovi sigurno namijenjeni bogatima, uvijek je nešto zanimljivo u tim luksuznim dizajnima koji uspijevaju održati stvari jednostavnima. Tri stana sadržana u ovom članku vizualizera Artema Trigubchaka ne samo da su u konačnici elegantni, oni su pojednostavljen luksuz na najbolji način. Pomoću čistih linija, bogatih tekstura i probranim namještajem, ovi domovi se pretvaraju iz nečeg svakodnevnog u nešto posebno.

Prvi je prostor svijetao i veseli, ali ne izgleda previše natrpan. Šareni namještaj u istoj boji daje jedinstven osjećaj dnevnom boravku, a nekoliko kontrastnih elemenata dodaju interes. Jednostavan kućni ured s izrazito elegantnim namještajem uistinu je utočište za kreativnog, marljivog vlasnika, dok malo duhovitosti u nautičkim detaljima i okrugle, mjehurićave svjetiljke održavaju prostor toplim i gostoljubivim.

U sljedećem domu, duboke, bogate boje odražavaju najbolje od muške elegancije. Tamno zeleni kauč i obloge od tamnog drva odmah daju osjećaj privatnog muškog prostora. Elegancija dnevne sobe prolazi cijelom kućom s elegantnim kuhinjskim ormarićima i kuhinjskim otokom koji lako može služiti i kao konferencijski stol. U intimnijim područjima, veliki povišeni krevet je udoban, a jednobojni styling kupaonice služi opuštanju.

Zadnji stan koji predstavljamo svakako dijeli neke od jednostavnih, elegantnih karakteristika prethodnih, ali čini to na svjetliji, više ženski način. U ovom prostoru sunce je na prvome mjestu i teče iz svakog kuta, odražavajući se od čistih bijelih površina i osvjetljavajući pliš ljubičastu sofu na kojoj bi čak i princ bio zavidan. Prirodni drveni elementi kroz prostor posuđuju malo prirodnog šarma ovoj, inače urbanoj, oazi.

Izvor: uredjenje-doma.com

Vaš komentar na članak: