Tri jednostavna trika koja će vas zaštititi od komaraca

komarci

Ako išta može pokvariti uživanje u ljetnim noćima na otvorenom onda su to naporni komarci. Ali, za zaštitu od uboda komaraca uopće ne morate trošiti novac na skupe proizvode, umjesto toga se poslužite ovim jednostavnim trikovima i zaštitite se na prirodan način.

Donosimo vam tri jednostavna trika koji će vam pomoći da se spasite od komaraca!

Banana

Svi znamo da je banana izvrsna za zdravlje, a vrlo je i ukusno voće. Ali ono što mnogi ne znaju je i da može biti korisna i za zaštitu od komaraca. Nakon što pojedete bananu, unutrašnjom stranom kore namažite ruke i noge. To će vas zaštititi od komaraca.

Lavanda

Miris lavande je prekrasan i komarci ga ne podnose. U maslinovo, bademovo ili bebi ulje dodajte nekoliko kapi esencijalnog ulja od lavande i to nanesite na vašu kožu. Osim što će ulje će kožu napraviti mekšom, zaštitit će vas i od uboda komaraca.

Limun i limeta

Agrumi su savršeni za ljeto. Puni su vitamina i mogu se iskoristiti za odlično ljetno osvježavajuće piće, ali oni su također izvrsni i za borbu protiv komaraca. Odrežite krišku limuna ili limete i time namažite mjesto uboda, odmah ćete osjetiti olakšanje.

Izvor: net.hr

Vaš komentar na članak: