RAJSKA VILA NA HAVAJIMA pravi je raj na Zemlji (FOTO)

Završena prije tačno godinu dana, Hale Palekaiko je u svakom smislu vila iz snova na ostrvu Oahu…

luksuz-vila-arhitektura-havaji (4)

Sa imenom koje u prevodu znači “Rajska kuća”, ova vila od 22.8 miliona dolara trenutno je dostupna za kupovinu. Smještena na svjetski poznatoj Kailua plaži, ovo imanje ima glavnu vilu sa četiri spavaće sobe i četiri kupatila, kuću za goste sa tri sobe i tri kupatila, paviljon za zabavu na otvorenom sa barom nadomak bazena, kuhinjski prostor sa roštiljem i pizza rernom, kao i spa kupatilo. Tu su i luksuzna garaža za četiri automobila, bašta sa začinima, opremljena ostava i brojne druge stvari.

luksuz-vila-arhitektura-havaji (15)

Naravno, bazen je njen ključni element, a prostire se cijelom dužinom kuće, dok je travnjak pored bazena uređen kao ogromni park na plaži.

Svaki detalj koji predstavlja dio ovog imanja dobio je svoju porciju pažnje, a za izgradnju vile i svega ostalog korišćeni su samo najbolji materijali iz čitavog svijeta, poput burmanske tikovine, vrhunskog šporeta od nerđajućeg i poliranog hroma iz Francuske, Timor bijelih indonežanskih pločica za zidove i plafone.

luksuz-vila-arhitektura-havaji (23)

Naravno, vila poput ove ne bi bila kompletna u dvadeset prvom vijeku kada ne bi imala Smart Home tehnologiju, pa ona sadrži Savant sistem za kontrolu klimatizacije, LG mašinu i sušilicu za veš, Samsung zidni 4K HD Smart TV i Fire by Design automatizovane tiki baklje.

luksuz-vila-arhitektura-havaji-99

Da li planirate selidbu na Havaje?

Foto:

Izvor: luxlife.rs

Vaš komentar na članak: