RAJ NA ZEMLJI: Oduševiće vas najluksuznija vila Abu Dhabija (FOTO)

Najluksuznija vila Abu Dabija, nalazi se na predivnom Zaya Nurai ostrvu, na samo 15 minuta od civilizacije…

vila-abu-dhabi (3)

Smješteno ispod travnatog kanapea, šarmantno imanje o kom ovog puta govorimo ima svoju privatnu plažu i neometani pogled na okean između ostalog.

Dostupno je za kupovinu preko Sotheby’s internacionalne kompanije, a ima oko 1.800 m2 terase, nekoliko prostora za uživanje na otvorenom, tuševe na otvorenom i još mnogo toga.

vila-abu-dhabi (1)

Privatna marina i golf kola vam daju mogućnost da se krećete po ovom posjedu i van njega, a jedini zvuk koji ćete moći da čujete su umirujući talasi tirkizne vode i povremena vika delfina. Ovaj posjed razvila je Nadia Zal, a dizajnirao je njujošrki studio Dror.

vila-abu-dhabi (2)

Ona svojim vlasnicima pruža potpunu privatnost, dok se ipak osećaju kao dio prestižne i luksuzne zajednice. Na maloj udaljenosti od plaže, ovo imanje nudi veliki bazen, šest spavaćih soba, osam kupatila, igraonicu, kućni bioskop i kancelariju, kao i smještaj za osoblje i kuvara u sklopu glavne vile.

vila-abu-dhabi (4)

Prostor enterijera dekorisan je tako da u svom fokusu ima dramatični dvospratni atrijum sa pogledom na more, dok mermerni podovi, ugradni garderoberi i tehnologija pametnih domova predstavljaju kao kombinacija nešto najsavršenije što smo do sada imali prilike da vidimo.

vila-abu-naslovna

Takođe, treba da znate da ova vila ima svoj đakuzi i saunu, pristup raznim luksuznim pogodnostima, poput fitness i spa centra. Tu je i helidrom, ako kojim slučajem ne uživate u vožnji čamcem ili možda želite da vidite svojim očima impresivni pogled na vaše prefinjeno imanje i sve što ono nudi.

Izvor: nezavisne.com

Vaš komentar na članak: