22/07/2014 | Featured,Uređenje | Komentari

Mali stan s velikim idejama: Skladnih 32 kvadrata

mali-stan-velike-ideje-05

Skandivanci znaju da u mali prostor upakuju puno stvari a da stan ne izgleda pretrpano. Ovaj primer to odlično dokazuje!

Kada pogledate sve slike, verovatno ćete pomisliti da se zapravo radi o mnogo većem stanu nego što to on zapravo jeste. Ovaj stan, ustvari, ima samo 32 kvadratna metra! Kako su u tome uspeli? Pođimo redom!

Na ulazni hodnik nije potrošeno puno prostora. U njega je stao mali cipelarnik, ofinger za jakne i hoklica a kako bi se odmah sa ulaza stavilo do znanja da je stan nesvakidašnji na zid je postavljena zanimljiva tapeta s ogledalom.

Pravo iz hodnika ulazi se u kuhinju koja je izvedena u belom drvetu, jednoredno. Preko puta je šank s dve barske stolice koji će odlično poslužiti da se na brzninu nešto pojede. Kao kontrast beloj, jednostavnoj kuhinji na zid je postavljena zanimljiva crna tapeta s floralnim detaljima. Ova cela kuhinja zauzima oko osam kvadrata.

Dnevna soba krije najveće iznenađenje! Pošto mesta za spavaću sobu nije bilo, ona je postavljena na galeriju i tako je pametno iskorišćena visina tavanice od oko 2,8 metara. Ispod kreveta je radni blok, sa strane uz zid je sofa sa stolicama i stočićem a preko puta je polica sa televizorom. Dnevna soba zauzela je 20 kvadrata stana.

Izvor: gradnja.rs

Vaš komentar na članak: