Mala modularna kuća

Pogledajte modularnu kućicu koja se montira za samo nekoliko sati, a možete je iskoristiti kao vikendicu, gostinsku kuću ili je postaviti na plaži, u šumi…

Modularni dizajn dvadeset prvog veka nam donosi sinergiju vešto izrađenog prostora i oblika, privlačno postavljenih u funkcionalnoj paleti.

ViVood modularna kuća je pravi primer za to – izgrađena i dizajnirana da apeluje na naša čula, životni stil i budžet. Mala drvena kabina dolazi po pristupačnoj ceni od samo 9000 dolara.

Projektovao je španski arhitekta Daniel Maio Pardo. ViVood je montažna jedinica koja može da se montira za samo nekoliko sati uz malu pomoć.

Izgrađena od drveta bora, modularna kuća nalazi mnoštvo aplikacija sa svojim inovativnim dizajnom. Bilo da tražite jednostavnu vikendicu, zapanjujuću kućicu za plažu ili samo gostinski mali dom, ViVood impresionira svojim raznovrsnim oblikom, dizajnom i izgledom.

Modularna konstrukcija omogućava da se prilagodi različitim mestima i funkcionalnim zahtevima. Enterijer ove male kuće je obložen drvetom koje ne samo da stvara svetli, prozračni ambijent, već drži neutralni ton koji je u skladu sa nizom dekora, temom i stilom.

Modularna kabina dolazi sa opcijom ugrađenih solarnih panela i sistema za kišnicu. Ugrađena električna i vodovodna instalacija olakšava instaliranje na bilo kom mestu i lokaciji.

Adaptivna i atraktivna, ViVood je poslastica za one koji žele da podignu šarmantan i udoban dnevni prostor za samo delić troškova.

 

Izvor: mojenterijer.rs

Vaš komentar na članak: