Prati nas na Facebooku! Klik na Like!

Svaki dan pišemo nove stvari

LUKSUZNA VILA SA BAZENOM OSTAVLJA BEZ DAHA: da li je ovo najljepša kuća sa pogledom na more? (FOTO)

Advertisement

Zamislite da pijete jutarnju kafu dok slušate talase mora, uživate u raskošnoj bašti i kupate se u bazenu iz koga se pruža pogled na otvoreno more – evo zašto nas vila na Siciliji podsjeća na najljepši ljetnji san, piše Lepa & srećna.

Prora del Plemmirio (25)

Ova jedinstvena kuća raspolaže sa 4 spavaće sobe, 4 kupatila, kuhinjom, dijelom za ručanje i jedinstvenom dnevnom sobom sa kaminom i panoramskom terasom. Enterijer je uređen u skladu sa mjestom, pa se “more” uselilo u svaki kutak kuće. Namještaj je u neutralnim bojama, a detalji poput jastuka, slika i ukrasa uspješno razbijaju monotonij. Ono što najviše privlači pažnju jesu unikatni detalji na zidovima, poput tanjira ili ribarske mreže.

Prora del Plemmirio (1)

Kuhinja, kupatilo i spavaće sobe su vrlo jednostavni, ali i uređeni sa dozom elegancije. Raskošna bašta izgleda kao vrt iz bajke, posebno trijem i improvizovani ljetnjikovac. Dvorište raspolaže i kutkom za ručavanje, pa vjerujemo da je to idelno mjesto za večeru sa porodicom i prijateljima.

Prora del Plemmirio (15)

Međutim, bazen koji stvara utisak kao da ste na vrhu svijeta osvojio je sve simpatije. Iz bazena se pruža pogled na otvoreno more, a noćno kupanje je pravi doživljaj.

Izvor: lepaisrecna.rs

Vaš komentar na članak: