19/11/2016 | Uređenje | Komentari

Trendovi u opremanju doma: Kada vam od dezena zastene dah! (FOTO)

Svaka godine donosi svoje trendove u odijevanju, ali kada vidite šta su nam dizajneri pripremili kada je riječ o kućnom tekstilu nećete ostati ravnodušni. Sve je tako ušuškano i namijenjeno porodici. Nakon mnogo godina više nije moderno da nam kuće liče na kancelarije, vratila se toplina.

Tekstil

opremanje-doma (4)

Udobnost je na prvom mjestu, a udobnosti nema bez prirodnih materijala. Kada je riječ o bojama, dugo ćemo se još sjećati ljeta, jer su upravo jarke boje one što karakteriše trend.

Zavjese

opremanje-doma (3)

Zavjesa može za tili čas da promijeni prostoriju. Može da učini da soba izgleda veća, čistija, prozračnija. Dobra stvar je što se lako održavaju. Kada pričamo o trendu i zavjesama sve je vrlo jednostavno.

Bijela i bež su opet u centru pažnje. Ukoliko želite da postavite i draperije tu dizajneri predlažu barkoni stil na pastelnoj podlozi.

Mebl

opremanje-doma (1)

Kada birate mebl štof, bilo da je riječ o novim garniturama ili želite da obnovite stari namještaj, važno je da birate prirodne materijale.

Trenutno su u trendu mebl štofovi koji nas podsjećaju na dnevne sobe naših baka. Krupni i jarki dezeni.

Ipak, ako ste ljubitelj minimalizma jednobojni uzorci mogu savršeno da izgledaju, čak i na staroj bakinoj fotelji koju ne želite da bacite.

Izvor: zena.blic.rs

Vaš komentar na članak: