SAVJETI: Kako urediti romantičnu spavaću sobu?!

Ako ste dovoljno sretni što imate krasnog partnera na vašoj strani, onda bi spavaća soba trebala biti romantično mjesto. Želite stvoriti energiju koja je opuštajuća i ugodna i popunjena dozom ljubavi i pažnje u isto vrijeme? Donosimo vam savjete kako to da učinite u spavaćoj sobi:

Svila

romanticna-spavaca-soba-1Svila je idealan materijal za one koji žele romantični i senzualni karakter u spavaćoj sobi. Svila dodaje luksuznu komponentu i glamur u sobi. I zapamtite – ne morate nužno ići na svilene prekrivače, nego možete koristiti i druge svilene elemente, kao što su svilene zavjese.

romanticna-spavaca-soba-2

Rasvjeta

romanticna-spavaca-soba-3Želite da osvjetljenje u sobi bude mekano i suptilno? Zbog toga biste trebali izbjegavati stropno osvjetljenje. Umjesto toga koristite lampe, koje stvaraju mnogo ugodniju atmosferu.

romanticna-spavaca-soba-4

Suptilna šema boja

romanticna-spavaca-soba-5Pri odabiru boja za romantičnu spavaću savjetujemo da koristite svjetliju i suptilnu paletu boja. Najbolje ćete to učiniti ako se orijentišete prema sladoledima – jagoda, vanila i čokolada.

romanticna-spavaca-soba-6

Ruže

romanticna-spavaca-soba-7

Crvene ruže su simbol koji se najviše veže s ljubavi i pažnjom. Koristite ruže u dekoru i stvorite prostor pun topline i ljubavi.

romanticna-spavaca-soba-8

( KucaSnova.com )

Vaš komentar na članak: