Plastičnu kutiju je zakopala u dvorištu, pa dva dana kasnije napravila fantastičnu stvar!

U ovom članku imati ćete priliku da vidite četiri genijalne ideje sa kojima možete urediti dvorište, te ga učiniti ljepšim i modernijim. U tu svrhu možete da iskoristite plastičnu kutiju, a ako nemate dovoljno ideja, onda smo mi za vas pripremili nekoliko najzanimljivijih.

plasticna-zdjela (1)

Evo na koje sve načine možete da iskoristite plastičnu kutiju za uređenje dvorišta:

Napravite sebi mali ribnjak u dvorištu, te ćete na taj način učiniti dvorište posebnim i obezbjediti u njemu ugodnu atmosferu. Primjetiti ćete kako su vam komšije na tome zavidne. Ukoliko ste pomislili da je to teško izvodljivo, vjerujte da nije!

U dvorištu iskopajte rupu i u nju postavite plastičnu kutiju, s tim da vrh trebate odstaviti na površini zemlje. Okolicu uradite po želji, u kutiju sipajte šljunak i vodu, te ste za kratko vrijeme uspijeli da ukrasite dvorište sa ribnjakom.

plasticna-zdjela (2)

Možete napraviti i mali raj za kućne ljubimce – mačke. Negdje vani postavite ovu kutiju, uredite je i tu mogu dolaziti mačke kada se žele odmoriti.

plasticna-zdjela (3)

- od plastične kutije možete napraviti i kutiju za vunice.

- ako imate hrčke u kući, ne bi bilo loše da umjesto kaveza iskoristite plastičnu kutiju i tako uredite za ove divne životinjice. Ovo će mu možda i bolje doći, a vi ne morate trošiti novac na skupocjene kaveze.

Izvor: 5do12.info

Vaš komentar na članak: