7 ideja za kadu sa stilom

Kada ne mora da ima standardni oblik ili boju – postoje zapanjujuće dekorativne kade. Predstavljamo vam 8 kada koje će unijet stil i jedninstvenost u vašu kupaonicu.

Prozirna kada

kada-sa-stilom-1Kada koja je dizajnirana s prozirnim staklom je moderna i jedinstvena. Izgleda gotovo kao i da ne postoji kada, sve dok je ne napunite vodom.

Zemljani elementi

kada-sa-stilom-2Kada asocira na opuštanje, pa neka onda bude više kao spa, pomoću kade koja je izrađena od zemljanih elemenata, kao što je kamen.

Odaberite drugu boju

kada-sa-stilom-3Kada u boji je odličan način da dodate karakter vašem kupatilu. Na taj način kada postaje centralni dio dekoracije kupatila.

Uskočite u kadu

kada-sa-stilom-4Kada ne mora nužno da se ističe u kupatilu – potonula kada može biti pametan način da je uklopite u cjelokupan dizajn i dekor. Uz to, ostavlja vam mogućnost za stvaranje više prostora.

LED svijetla u kadi

kada-sa-stilom-5Čak i ako nemate super modernu kadu, korištenjem LED svijetala možete je učiniti puno modernijom. Kupaonica će izgledati stilski, a uz to možete stvoriti opuštajuću atmosferu.

Ukrasne sanitarije

kada-sa-stilom-6Bez obzira na stil vaše kade, sanitarije mogu poslužiti kao važan ukras. Vodopad-česma, primjerice, izgleda lijepo i moderno.

Druga ideja je zlatna česma koja je u trendu ove godine, a stvara osjećaj luksuza.

kada-sa-stilom-7

( KucaSnova.com )

Vaš komentar na članak: