6 savjeta: Kako bijeloj kupaonici dati svjež izgled

Bijela kupaonica ne mora biti dosadna i obična – trebate znati kako da je dotjerate da bude šik. Evo nekoliko savjeta:

Dodajte šarenu zavjesu za tuš

bijela-kupaonica-svjezina-1

Zavjesa za tuš je jednostavan način da dodate malo boje i kreativnosti u bijeloj kupaonici. Najbolje od svega, možete je promijeniti kad god poželite nešto malo drugačije.

Prirodni efekat

bijela-kupaonica-svjezina-2Upotreba svježe biljke u kupaonici je lijep način da osvježite izgled kao i da se osjećate povezani s prirodom.

Fokusirajte se na uređenje

bijela-kupaonica-svjezina-3Ako vam se sviđa bijela boja, onda slobodno možete sve urediti u bijeloj. Međutim, pokušajte razbiti monotoniju koncentrirajući se na druge stvari. Na primjer, gdje ćete smjestiti kadu i ormare i na taj način promijeniti izgled kupaonice.

Ubacite umjetničko djelo

bijela-kupaonica-svjezina-5Slika u kupaonici je odličan način da osnažite prostor i učinite ga vizualno zanimljivim. Odaberite sliku koja budi emocije i koja će dati savršen naglasak zidu.

Ne zaboravite teksturu

bijela-kupaonica-svjezina-6Bijela kupaonica može izgledati dosadna i sterilna. Dodajte nekoliko elemenata koji imaju zanimljivu teksturu. Zid od opeke je dobra ideja, jer ćete pomoću teksture stvoriti više osobnosti i dubinu. Druga mogućnost je drvo, drvene police ili ormari.

Proširite prostor s ogledalima

bijela-kupaonica-svjezina-7Kupaonica je savršen prostor za dekadentno i luksuzno ogledalo. Veliko ogledalo ima prednost što stvara iluziju većeg prostora.

( KucaSnova.com )

Vaš komentar na članak: