TOP 5: Dječji kreveti zbog kojih će vaše dijete poželjeti da spava cijeli dan

djecji-krevet-1“Mogu li spavati u tvom krevetu, mama?”, “Ne želim ići još spavati”, “bojim se” – ove rečenice mogu biti prošlost sa ovim dječijim krevetima.

Vaše dijete ne želi spavati samo u svojoj sobi? Promjena dizajna dječje sobe može da napravi veliku razliku u ponašanju djece.

djecji-krevet-2Predstavljamo vam 5 fantastičnih dizajna za dječje sobe:

1. Trkaća staza

djecji-krevet-3Većina dječaka vole brze automobile. Zato je dječji krevet u obliku automobila idealno rješenje, koje će donijeti mnogo zabave i uzbuđenja u dječju sobu.

2. Princeza

djecji-krevet-4Ovaj krevet je idealan za malog anđela. Vaša kći će se osjećati kao da je u Disney filmu.

3. Igraonica

djecji-krevet-5Toliko mnogo stvari se dešavaju na ovoj slici, da je teško primjetiti da se krevet nalazi tamo negdje na sredini. Dopustite djetetu da uđe u svijet mašte i zabave.

4. Krevet na sprat

djecji-krevet-6

Kreveti na sprat su odličan izbor iz nekoliko razloga. Ako imate djecu slične dobi i dijele sobu dok ne odrastu, onda je krevet na sprat idealno rješenje. Također, krevet na sprat može biti koristan kada vašem djetetu dođe prijatelj u posjetu. To je praktičan i dobar izbor.

5. Wrestlemania

djecji-krevet-7Ako vaše dijete sanja da bude pored Johna Cena-e, onda mu možete prirediti veliki šou pomoću ovakvog kreveta.

( KucaSnova.com )

Vaš komentar na članak: