12/10/2016 | Kuće i Vile,Video | Komentari

Živjela u staroj kući, a onda je napisala 50 nijansi sive: Danas uživa u neviđenom luksuzu! (VIDEO)

Erika Mičel, široj javnosti poznata kao E.L. Džejms, do skoro je bila asistent menadžera na lokalnoj televiziji, a onda je napisala svjetski popularan roman ’50 nijansi sive’i vinula se u zvijezde!

Foto: Caters

Foto: Caters

Mičelova (53) udata je za scenaristu Nijala Leonarda, sa kojim ima dva sina, a još od 1987. godine, njih dvoje su živjeli prosječnim britanskim životom u klasičnoj crvenoj kući od cigala.

Međutim, sa nevjerovatnim odjekom njenog erotskog romana prvijenca, došli su i visoki honorari, pa je i njen životni standard promjenjen.

Za hitom “50 nijansi sive” uslijedila su i druga dva dijela “50 nijansi mračnije” i “50 nijansi oslobođena”, a ubrzo zatim i film. Sve to je donijelo poveće svote na Erikin račun, a sada je odlučila da konačno kupi svoju kuću iz snova.

Kako bi bila u samom centru “značajnih” zbivanja, izbor je pao na vilu u Los Anđelesu.

U pitanju je vila koja se prostire na 520 kvadratnih metara, a raspolaže sa 5 spavaćih soba, sedam kupatila i spektakularnim pogledom na grad Anđela.

Tu je i luksuzna kuhinja i ekstravagantna dnevna soba sa kućnim bioskopom, a kada Erika poželi da proslavi novi uspjeh, na raspolaganju joj stoji bar sa čitavim vinskim podrumom.

Izvor: stil.kurir.rs

Vaš komentar na članak: