Zanima vas kako izgleda najskuplja kuća u SAD-u? Evo što možete dobiti za 250 miliona dolara!

Znamo kako nam uvijek bude loše kada gledamo ovakve videe i fotke, ali ne možemo si pomoći jer ovakve kuće stvarno čine savršen dom. Adresa je 924 Bel Air Road, mjesto radnje Kalifornija, a cijena 250 miliona dolara. Da, ovo je najskuplja kuća/vila/dvorac u SAD-u i košta brutalnih 250 miliona dolara!

najskuplja-kuca

Površina je impresivnih 3 500 kvadrata i dolazi u paketu s cijelim voznim parkom, 25-metarskim bazenom, četiri kata 10 VIP soba i 21 kupaonicom, masivnim TV ekranom koji izlazi iz travnjaka kako bi se mogao gledati s terase ili iz bazena, pet barova i tri gurmanske kuhinje, čak dva vinska podruma (jer, tko je vidio imati samo JEDAN?!) i hrpom čudea kakva mi obični smrtnici ne možemo niti zamisliti.

Inače, prijašnji vlasnik je bio Bruce Makowsky, frajer koji je zgrnuo mrtvu lovu dizajnirajući i prodajući ženske torbice, a iza sebe je ostavio sedmero zaposlenika koji se brinu o cijelom posjedu. Pravi bonus se nalazi u garaži u obliku voznog parka kojeg čine takvi rariteti poput Von Krieger 1936 Mercedes 540-K Roadstera vrijedan 15 milijuna dolara, a ako ti baš nije do vožnje, uvijek se pri ruci nađe i jedan helikopter.

Izvor: idesh.net

Vaš komentar na članak: