Zalijepila je salvetu na nos i rezultatom oduševila milione ljudi (VIDEO)

Maramica ili salveta i jedno jaje – to je sve što vam treba da biste se jednom za svagda riješili dosadnih crnih tačkica, koje vremenom prerastaju u bubuljice i prave ozbiljne probleme.

maramica-maska-miteseri

Po ugledu na kupovne peel-off maske (koje često ne rade apsolutno ništa osim što jako bole dok ih skidate) jedna jutjuberka je riješila da isproba kućni verziju, koja se pravi baš od ta dva sastojka.

Sve što treba da uradite jeste da odvojite bjelance od žumance. Bjelnace četkom nanesite na nos, pa dok je još mokro brzo stavite parče salvete ili maramice preko (maramica treba da bude skorz mokra). Zatim preko nanesite još jedan sloj bjelanaca, pa onda još jedan sloj slavete. Na kraju sve još jednom pređite bjelancetom i ostavite da se dobro osuši.

To traje oko 30 minuta.

Kad je maska suva, treba samo pažljivo da je odlijepite sa nosa (ili drugih delova lica na kojima imate mitisere) i vidjećete da je na maramici ostalo dosta toga što je inače bilo na vašoj koži. Redovnom upotrebom ove maske možete potpuno da se riješite mitisera i upravo zbog toga je ovaj trik zaludio milione žena širom svijeta.

Izvor: 24sata.rs

Vaš komentar na članak: