Svaki put kada kupi nova kola zalijepi dvije trake za sjedište – razlog za to će ODUŠEVITI sve vozače (VIDEO)

Posjedovanje automobila ima svoje prednosti i mane. Sigurno se čupate za kosu kada treba da platite osiguranje, odvezete ga u servis, platite popravku nekog dijela ili sipate gorivo na benzinskoj pumpi. Sa druge strane, tu je mogućnost izbjegavanja javnog prevoza i sloboda da idete gdje i kad hoćete.

Automobil-trake-620x350

Ludi ruski haker, odnosno Taras Kulakov, postao je prava internet zvijezda zahvaljujući praktičnim savjetima koji nam olakšava svakodnevne kućne poslove.

Ovoga puta ovaj momak pronašao je rješenje ako imate problem sa prljavštinom u unutrašnjosti auta. Stavite dve papirnate korpice za kolače u držače za flaše i stvar je rješena. Kada budete željeli da je ponovo očistite, samo pokupite stare korpice i zamijenite ih novim.

Korpice

Ako dijelite automobil s nekim ko je mnogo viši od vas savjet sa ljepljivom trakom može da vam pomogne. Zalijepite jednu traku na sjedište, a drugu na prag automobila, tako ćete dobiti poziciju, koja vam najviše odgovara i nećete morati da se stalno pitate da li ste dovoljno povukli sjedište.

Pica

Sljedeći put kada kupite picu nećete morati da brinete da će se prevrnuti i prosuti na suvozačevo sjedište. Stavite dve obične flaše vode i na njih naslonite picu, dobićete savršen položaj kutije u kome se prenosi ovo popularno jelo od tijesta.

Ovo su samo neki od savjeta. Pogledajte video i uvjerite se sami.

Izvor: telegraf.rs

Vaš komentar na članak: