10/11/2017 | Uradi Sam,Video | Komentari

Stari džemper nije bacio, nego ga je iskoristio na poseban način! Ovo do sada niko nije uradio! (VIDEO)

Svako od nas ima mnogo stvari koje ne upotrebljava dugo vremena i koje samo stoje nekom dijelu prostorije. Ne želimo da ih bacimo, jer smo s njim vezani sa nekim uspomenama, a naročito kada je u pitanju neki komad odjeće. Ukoliko bismo upotrijebili samo malo svoje mašte i truda, onda bismo uspjeli da napravimo neke unikatne stvari koje će se mnogima svidjeti.

dzemper-rukavice (1)

Stare džempere koje nismo nosili godinama, svako ima u ormaru, ali jednostavno ne želimo da ih bacimo, jer imamo neke lijepe uspomene vezane za njih. Sigurno niko od vas nije razmišljao šta bi mogao s njim da uradi, kako bi ga zadržao, ali opet i upotrebljavao!?

Na svu sreću, mi smo uspjeli nešto genijalno da osmislimo, što će vam se sigurno svidjeti, pa ćemo svoju ideju da podijelimo s vama!

Od džempera možete sada da imate prelijepe rukavice!

dzemper-rukavice (2)

Naime, one će vam sigurno dobro doć za vrijeme hladnih zimskih dana, kada napolju pada snije, a vi želite da izađete vani.

Kako biste napravili savršene rukavice od starog džempera potrebni su vam igla, konac, marker, stari džemper, makaze i dugmad.

Pogledajte video u nastavku:

Izvor: 5do12.info

Vaš komentar na članak: