07/07/2017 | Kuće i Vile,Video | Komentari

Slavna pjevačica napustila luksuznu kuću: Preselila se u još veći raskoš! (FOTO/VIDEO)

Taman kad je prašina oko trudnoće i porođaja u tajnosti počela polako da se sliježe, svijet je počeo da bruji o luksuznoj kući u koju se uselila Bijonse nakon što je sa novorođenim blizancima napustila bolnicu!

La Villa Contenta (1)

Kako pišu strani mediji, slavna pjevačica i njen suprug Džej Zi preselili su se u bajkovitu vilu u Malibuu, elitnom dijelu Los Anđelesa, na samoj obali okeana.

Raskošna vila nosi naziv “La Villa Contenta”, vrijedi nevjerovatnih 75 miliona dolara, ali ju je muzički par iznajmio, a ne kupio. Mjesečna stanarina u ovakvom luksuzu košta 400 hiljada dolara, što možda i ne treba da čudi s obzirom na ekskluzivnu lokaciju, moderan i raskošan enterijer i veličinom od oko 1.000 kvadratnih metara.

La Villa Contenta (2)

Prelijepu vilu “čuva” prelijepa, ogromna kapija, nekoliko fontana i bujna bašta sa mnoštvom cvijeća i ogromnim palmama, dok zadnji dio prostranog dvorišta krasi veliki bazen i teniski teren.

Kuća raspolaže sa čak 14 spavaćih soba, 13 kupatila, vinskim podrumom, bazenom unutar kuće i nekoliko dnevnih soba i trpezarija.

Izvor: stil.kurir.rs

Vaš komentar na članak: