27/01/2017 | Kuće i Vile,Video | Komentari

Seoska kuća ljepša od svake vile: Enterijer od kojeg pamet staje! (FOTO/VIDEO)

Iako je do skoro situacija bila obrnuta, danas sve više ljudi teži ka tome da pobjegne iz gradske vreve i preseli se na selo.

Foto: christiesrealestate.com

Foto: christiesrealestate.com

Život u prirodi ima dosta prednosti – čist, svjež i nezagađen vazduh svakako je bolji od smoga i izduvnih gasova automobila, a i bolji su uslovi za proizvodnju kvalitetnog voća i povrća za lične potrebe.

Takođe, lijepe kuće i vile nisu rezervisane samo za elitna naselja velikih gradova. Štaviše, ljepše se uklapaju u okruženje puno zelenila i drveća, a ako kuću okružite i bujnim žbunovima cvijeća, to će biti pravi dom iz bajke.

Jedan od, doduše najluksuznijih primjera, jeste prelijepa seoska kuća na farmi, u kojoj je nekad živio slavni džokej Erik Parker.

Foto: christiesrealestate.com

Foto: christiesrealestate.com

Nalazi se na imanju Krimburn Stad (Crimbourne Stud) u Bilingšurstu u Zapadnom Saseksu, tradicionalnoj grofoviji u Engleskoj.

Posjed veličine skoro 20 hektara krasi velelepna kuća sagrađena u 15. vijeku, ograđena sa još 5 malih imanja, saunom, teniskim terenom i parcelom sa štalama, koja se trenutno prodaje za nevjerovatnih 4,95 miliona dolara.

Kuća posjeduje velelepnu kuhinju, potpuno opremljenu modernim elementima, nekoliko raskošnih spavaćih soba, čak četiri dnevne sobe opremljene udobnim garniturama, velikim televizorima i toplim kaminima.

Foto: christiesrealestate.com

Foto: christiesrealestate.com

Za ljubitelje zabave, tu je i soba sa stolovima za bilijar, a za ljubitelje rekreacije, tu je zatvoreni bazen. Da biste došli do bazena, prvo morate da prođete pored šanka, gdje možete da se osvježite, a zatim kroz balkonska vrata pravo na plivanje.

Čitavim enterijerom dominira drvo, uključujući i trpezariju sa stolom za ručavanje, a svaka prostorija razlikuje se od drugih po boji namještaja i mekanih tepiha.

Izvor: stil.kurir.rs

Vaš komentar na članak: