26/11/2016 | Uređenje,Video | Komentari

Samohrana majka živjela u bijedi: Iznenađenje njene djece je rasplakalo! (VIDEO)

Treniša je požrtvovna samohrana majka troje djece. Živjeli su u malom stanu u komšiluku u kojem su neprestano prijetile lokalne bande i kriminal. Zbog toga je Treniša željela da se odseli. Htjela je sigurno mjesto za odrastanje svoje djece, piše Little Things.

trenisa-nova-kuca

Uz pomoć organizacije Habitat for Humanity, majka je uspjela da se preseli. Međutim, sljedeća prepreka je bila nabavka namještaja i opremanje novog doma. U pomoć im je priskočio “Home Made Simple”, ali to nije bio običan televizijski šou.

Dizajnerima su pri osmišljavanju i uređivanju novog doma pomagala Trenišina djeca. Time su svojoj mami željeli da iskažu i uzvrate ljubav i trud kojima ih svakodnevno nesebično obasipa.

Djeca su radila na rasvjeti, zavjesama, slikama… i upravo su to možda i najljepši i najličniji detalji u novom domu. Treniša nikada nije ni pomišljala da bi trpezarijski sto mogao da stane u njenu dnevnu sobu, ali stručni tim je i to riješio. Porodica je bila presrećna zbog novog doma, ali pravo iznenađenje za sve je uslijedilo nakon što su otvorili vrata svojih soba!

Izvor: net.hr

Vaš komentar na članak: