02/01/2017 | Kuće i Vile,Video | Komentari

Porodica Obama iz Bijele kuće seli u ovu prelijepu vilu

Pobjeda republikanskog kandidata Donalda Trumpa, koji će iduće četiri godine biti glavni čovjek SAD-a, nije oduševila uskoro bivšeg predsjednika Baracka Obamu i njegovu obitelj, ali za njih ova promjena znači i napuštanje Bijele kuće te preseljenje u novi dom.

obama-vila

Već mjesecima američki mediji nagađaju o tome da se će se obitelj Obama u siječnju preseliti u prelijepu kuću koja se nalazi u naselju Kalorama, a glavni je razlog tome što žele da mlađa kći Sasha ne mijenja školu.

Ukoliko su šuškanja točna i par se s kćerima Malijom i Sashom preseli u prelijepu vilu izgrađenu 1928. godine, Bijela kuća im vjerojatno i neće previše nedostajati. Obitelj Obama imat će i više nego dovoljno prostora jer luksuzna vila ima oko 760 kvadrata.

Elegantno uređena kuća ima čak devet soba, osam kupaonica i toalet.

U uređenju prevladava bijela boja, a budući dom uskoro bivše predsjedničke obitelji moderno je uređen vrhunskim materijalima, poput radnih ploha u kuhinji od skupocjenog granita, antiknih komada namještaja, zasebnih walk in ormara, raskošnih kupaonica i prostrane okućnice koja će im pružiti privatnost.

Kako Obame planiraju ostati u Washingtonu samo do kraja školovanja mlađe kćeri, vilu neće kupiti, već iznajmljivati od bivšeg glasnogovornika Billa Clintona, Joea Lockharta, i njegove supruge, urednice u magazinu Glamour, Giovanne Gray Lockhart, u čijem je vlasništvu.

vila-porodice-obama

Lockhartovi su prelijepu kuću kupili 2014. godine za 5,3 milijuna dolara, a strani mediji pišu da trenutno vrijedi milijun dolara više.

Izvor: tportal.hr

Vaš komentar na članak: