31/10/2015 | Kuće i Vile,Video | Komentari

Pa, ima li ovoj kući kraja? Pogledajte najdužu kuću na svijetu!

Pa, ima li ovoj kući kraja? To je najčešći komenatar slučajnih prolaznika koji redovito stanu i neko vrijeme oduševljeno promatraju kuću na vrhu brežuljka u Tajlandu koju su projektirali arhitekti iz studija Shinichi Oqawa & Associates.

najduza-kuca-na-svijetu (22)

A sada pazite ove ubojite brojke… projekt je napravljen na površini od 1592,41 m2, a kuća je dugačka čak 150 metara! Kuća je bijela i većinski napravljena od staklenih stijena što je izvrsno pogođeno jer se savršeno nadopunjuje s bujnom, zelenom obližnjom prirodom koja se najbolje može promatrati iz impresivnog vanjskog bazena, dugačkog 40 metara. -Volimo se šaliti kako je ova kuća idealna za one koji žele izgubiti na kilaži.

Osim što možete plivati daleko i puno u ovako velikom bazenu, možete i pješačiti oko bazena. Garantiramo da će kile ići dolje – smiju se arhitekti. Kuća je iznutra sjajna, jednako kao i izvana. Ima nekoliko moderno uređenih soba u kojima se ističu originalne futurističke police koje se protežu duž cijelog zida.

Dnevni boravak je, pak, vrlo minimalistički namješten. Gigantska sjedeća garnitura, lampa, neizbježni stolac Barcelona i kamin koji je ugrađen u zid.

U sklopu također minimalističke kuhinje koja se na prvi pogled uopće ne primjećuje, smješten je gigantski blagovaonski stol. Očito je blagovaonica namijenjena velikim feštama.

Izvor: domidizajn.hr

Vaš komentar na članak: