16/09/2017 | Kuće i Vile,Video | Komentari

OVO JE KUĆA DOKTORA ŠEPARDA IZ SERIJE UVOD U ANATOMIJU: glumac Patrik Dempsi pokazao raskošan porodični dom

Popularna serija ‘Uvod u anatomiju’ osvojila je mnoge gledaoce u državama bivše Jugoslavije, a dame širom svijeta su uzdisale za jednim likom – doktorom Šepardom, piše Lepa & srećna.

Doktor Šepard je opasan zavodnik koji živi u prikolici, dok je glumac koji ga igra Patrik Dempsi porodičan čovjek koji živi u raskošnoj kući sa baštom i malom farmom.

patrik-dempsi-kuca (1)

Kuća doktora Šeparda odiše toplinom i dozom elegancije, a za njeno uređenje zaslužan je čuveni američki arhitekta Frenk Geri.

Posebno se izdvajaju police sa drvetom za ogrjev koje su i samom glumcu omiljene, jer sprječavaju širenje zvukova i stvaraju efekat toplote i tišine.

Glumac ističe da svijetla igraju vrlo važnu ulogu u kući, a njegov dom predstavlja otvoren prostor sa ogromnim zidovima od stakla!

U kući prvobitno uopšte nije bio predviđen prostor za djecu, ali je odlična adaptacija i uređenje od kuće stvorilo savršen porodični dom.

patrik-dempsi-kuca (2)

U dvorištu se nalaze veliki stolovi za porodična okupljanja. Glavna atrakcija je mini farma na kojoj se Šepardova djeca druže sa životinjama, od prasića do kornjača i pasa. Takođe, glumac ima i baštu na kojoj gaji povrće, a posebna zabava za djecu je bazen ispred kuće.

patrik-dempsi-kuca (3)

Jedan detalj iz dvorišta oduševio je sve obžavaoce serije “Uvod u Anatomiju”, a riječ je o prikolici u kojoj doktor Šepard boravi u seriji. Ne sumnjamo da je glumac prikolicu zadržao za sebe zbog sjećanja na ulogu koja ga je proslavila, a ova prikolica mnoge dame podsjeća na romantične scene doktora Šeparda i lijepe Meredit Grej.

Izvor: lepaisrecna.rs

Vaš komentar na članak: