18/12/2016 | Kuće i Vile,Video | Komentari

Ovako izgleda najskuplja i najluksuznija kuća u Americi (VIDEO)

Šuška se da je bračni par Beckham bacio oko na najskuplju kuću u Americi, poznatu vilu The Manor koja je promijenila dvoje vlasnika i sad se prodaje za vrtoglavih 200 milijuna dolara.

najskuplja-kuca

Luksuzna kuća u Los Angelesu vrijedi oko 150 milijuna dolara, a časopis Forbes svojedobno ju je proglasio najskupljom kućom u SAD-u. Sagradio ju je 1991. poznati televizijski producent Aaron Spelling, otac hit serija ‘Beverly Hills’ i ‘Melrose Place’, a luksuzna vila površinom je veća i od Bijele kuće, ima preko 5000 četvornih metara. Nakon njegove smrti supruga Candy Spelling kuću je stavila na prodaju, a nova vlasnica 2011. postala je britanska bogatašica hrvatskih korijena Petra Ecclestone koja ju je kupila za 85 milijuna dolara.

Raskošna vila sagrađena u stilu francuskih srednjovjekovnih dvoraca, nalazi se na obroncima Holmby Hillsa, a u njoj se nalaze 123 prostorije, od toga 14 spavaćih soba, 27 kupaonica, kuglana i kozmetički studio, kinodvorana, vinski podrum, muzej lutaka i teretana, posebna soba za srebrninu i jedna za aranžiranje cvijeća te parkiralište za više od stotinu automobila. U jednom krilu kuću smještene su spavaće sobe za poslugu. Vani se nalaze garaže za nekoliko automobila, bazen, tenisko igralište te brojni vrtovi i jezera.

Izvor: tportal.hr

Vaš komentar na članak: