23/08/2016 | Uradi Sam,Video | Komentari

OSTAVLJA BEZ RIJEČI: Stavila je WC papir u ključalu vodu i napravila nešto prekrasno za sebe

Možda kuvanje toalet papira zvuči kao najčudniji hobi na svijetu, ali je veteranka Amber Mils upravo zahvaljujući tome uspjela da se izvuče iz depresije i da se ponovo osjeti dobro i korisno. 

toalet-papir-kuvanje

Ova mama troje djece se prijavila na jedno takmičenje za pravljenje vjenčanica od toalet papira ali, umjesto da jednostavno sklapa ljepkom papir, riješila je da ga prvo skuva i nastalo je pravo umetničko djelo.

Pravila takmičenja su jednostavna – smijete da koristite samo toalet papir, ljepak, samoljepljivu traku, iglu i konac. Ko se snađe, snašao se, a Amber se snašla na najgenijalniji način.

Ona je došla na ideju da skuva toalet papir, pomješa ga sa ljepkom i od smjese, koja liči na krompir pire, pravi dezene poput čipke. Te dezene je zatim lijepila na haljinu koja je u potpunosti sastavljena od rozikastog papira, a rezultat je toliko dobar da haljina bukvalno izgleda kao da je tek izašla iz neke fensi šnajderske radnje.

Za Amber je ovo bio bitan potez i zbog toga što je uspjela da se trgne iz depresije, ali i da se ponovo osjeti kao da ima svrhu.

Izvor: srbijadanas.com

Vaš komentar na članak: