27/03/2017 | Uradi Sam,Video | Komentari

Njegov poklon ženi oduševio je pola Beograda – a nije potrošio ni dinar! (FOTO/VIDEO)

Gospođa Radović je zaljubljenik u industrijski dizajn, i njen muž to veoma dobro zna. Jednog dana kad se vratila kući sačekalo je veliko iznenađenje: njen suprug joj je bukvalno pročitao misli i obradovao unikatnim komadom namještaja.

bubanj-luster (1)

Luster na fotografiji napravljen je, kao što možete naslutiti, od bubnja veš mašine! Za ovakav komad namještaja ne treba vam novac, već samo dosta strpljenja i pažnje.

Na ovu ideju gospođa Radović došla je još prije 10 godina, ali usled brojnih poslovnih obaveza i dvoje djece koja su došla u međuvremenu, ta ideja nije realizovana. No, njen suprug je zapamtio, i čekao pogodan trenutak.

ŠTA JE POTREBNO?

bubanj-luster (2)

Najprije nabavite bubanj veš mašine, dobro ga očistite, a ako je potrebno izlakirajte (kao što vidite, dobro izgleda i obojen). Na plafonu zakačite kukice, a na njih tanke sajle koje će nositi luster. Možete se odlučiti i za varijantu s lancima, a luster može biti tik do plafona, kao kod Radovića.

Što se samog svjetla tiče, i tu imate više varijanti, na primjer, reflektor ili klasična sijalica (za šta treba samo da provučete kabal).

Inače, ovo nije jedina kreativna primjena bubnja za mašine. Čak i u našim krajevima on se uveliko koristi za pečenje roštilja.

Izvor: bktvnews.com

Vaš komentar na članak: