03/02/2016 | Kuhinja,Uređenje,Video | Komentari

Možete sami da NAPRAVITE CIJELU KUHINJU uz pomoć ovih sjajnih i kreativnih tutorijala (VIDEO)

Ukoliko volite uradi sam projekte i uvijek želite da vidite kako možete da ih primjenite u svom domu i na taj način dobijete nešto originalno i zanimljivo, a istovremeno i uštedite, imamo jedan prilično sjajan podvig za vas.

Selite se u novi dom ili biste željeli da renovirate kuhinju? To je veliki podvig finansijski, vremenski i u smislu angažovanja.

Međutim, ne mora da bude tako. Pogledajte kako možete sami da napravite cijelu kuhinju ako ste bar malo vični. Možete uvijek da pozovete i drugare i da napravite od toga pravu zabavu.

Što je najbolje, ovaj projekat može da se završi veoma brzo, koriste se odnovni materijali i uvijek možete da ga prilagodite svojim mogućnostima.

Svakako vrijedi pogledati ove tutorijale za opremanje kuhinje jer su veoma interesantni i kreativni. Radovi kreću od donjih elemenata.

Zatim je prikazano postavljanje radnih površina koje su veoma bitan dio svake kuhinje. Pri tom, nisu korišćenje gotove ploče koje su veoma skupe, već su namjenski napravljene od betona. Pogledajte, baš je zanimljivo.

I na kraju, tu su police. Znate i sami koliko je mjesto za skladištenje bitno u kuhinji.

Čak i ako ne planirate renoviranje kuhinje interesantno je pogledati kako se ovaj mladi par snašao, zar ne?

Kako vam se čini?

Izvor: dnevno.rs

Vaš komentar na članak: