08/11/2017 | Kuće i Vile,Video | Komentari

KUĆE POZNATIH: Zavirite u dom Elona Maska (FOTO) (VIDEO)

Sa bogatstvom čija vrijednost po svemu sudeći prelazi dvadeset milijardi dolara, Elon Mask može sebi priuštiti razne luksuze, a da pritom ni ne trepne…

elon-mask-kuca (1)

Upravo to je i uradio skoro, kada je na Bel Eru kupio vilu od 24.25 miliona dolara, što je inače njegovo peto imanje u ovom prestižnom dijelu svijeta. Njegove vile na Bel Eru su prilično blizu jedna drugoj pa djeluje da Mask želi da posjeduje čitav jedan dio ovog kraja svijeta, ali njegov pravi dom je vila od 17 miliona dolara koju je kupio 2012. godine i zapravo vam o njoj i pričamo danas.

elon-mask-kuca (2)

Maskova kuća od sedamnaest miliona ima sedam spavaćih soba, sedam sasvim opremljenih kupatila i četiri toaleta. Naravno, kada se radi o luksuznim vilama, bazen je nezaobilazni dio svakog imanja, pa i njegovog.

elon-mask-kuca (4)

Tu je takođe i teniski teren, koji krasi većinu milijarderskih posjeda, bavili se oni tim sportom ili ne. Što se tiče drugih pogodnosti, ova vila između ostalog sadrži kućni bioskop i teretanu.

elon-mask-kuca (5)

Mask je poznat u čitavom svijetu kao pravi revolucionar, koji svojim izumima svijet čini boljim mjestom. Njegovi solarni paneli omogućili su brojnim ljudima u najudaljenijim krajevima naše planete da imaju električnu energiju, dok njegovi Tesla automobili čuvaju našu prirodu nultom emisijom štetnih gasova.

Izvor: luxlife.rs

Vaš komentar na članak: