22/02/2017 | Kuće i Vile,Video | Komentari

Kuća na plaži slavne manekenke obara s nogu

Uz snimanje modnih kampanja, hodanje po pisti, vođenje tvrtke s prirodnim proizvodima KORA Organics, majčinstvo i ljubav, supermodel Miranda Kerr čak je pronašla vremena i da sama uredi kuću, a rezultat je odličan.

miranda-kuca

Slavna Australka Miranda Kerr dala je videointervju za vogueliving.com.au u kojem pokazuje kuću u Malibuu i priča kako najradije provodi slobodno vrijeme. Ona je tako otkrila da ima još talenata te joj sigurno nije potreban dizajner interijera.

Kuću na zavidnoj lokaciji kupila je prije gotovo godinu dana i platila je nešto više od dva milijuna dolara.

Bivša Viktorijina anđelica tako je otkrila kako se kod kuće često igra sa sinom Flynnom, a trenutačno su im najdraže čajanke: ‘Pristavim vodu pa skuhamo čaj i uživamo.’

Slavna se manekenka potrudila i oko vrta, a za to su zaslužni baka i djed. Kao mala ih je gledala kako uzgajaju povrće pa sada i ona uživa u domaćim plodovima.

Veliki dnevni boravak sa staklenim stijenama ima dovoljno dnevnog svjetla, a Miranda je birala nježne, pastelne boje namještaja i detalja. Kupaonica primjerice ima puno simpatičnih detalja poput starinskog umivaonika s vintage slavinama.

Cijela kuća odiše smirenošću, a lijepa Australka pazila je kako bi uređenje svog doma što više približila prirodnom okruženju. Na svakom koraku očit je luksuz koji si ona svakako može priuštiti, ali uspješno je zaobišla kič i stvorila dom u kojem bi se svatko ugodno osjećao.Veliki dnevni boravak sa staklenim stijenama ima dovoljno dnevnog svjetla, a Miranda je birala nježne, pastelne boje namještaja i detalja. Kupaonica primjerice ima puno simpatičnih detalja poput starinskog umivaonika s vintage slavinama.

Izvor: tportal.hr

Vaš komentar na članak: