JE LI OVO BUDUĆNOST STANOVANJA? Kuću koja se sklapa za samo 6 sati možete seljakati, unutra ima sve i nije uopšte skupa

Montažna kuća koja se sklapa za svega šest sati i stoji manje od 30 000 eura možda je budućnost stanovanja odnosno preseljenja, s obzirom na to da ne možete zamisliti bržu i jednostavniju izgradnju novog životnog prostora.

kuca-montazna

Ova se kuća prema potrebi može i seliti nakon što je već izgrađena. Iza ove nevjerojatne inovacije pod nazivom M.A.Di Home stoji tvrtka iz Italije, a njezin je kreator cijenjeni arhitekt Renato Vidal.

Dovoljno je svega troje ljudi da od dijelova iz kamiona nastane prekrasna kuća, a za to im ne treba više od 6 – 7 sati. Ovisno o veličini kvadrature koju želite, cijena se kreće između 28 900 i 64 000 eura, piše Daily Mail.

Kuća je otporna na potres i ima ekološki prihvatljiv kapacitet sa solarnim pločama, LED rasvjetom i sustavima kišnice. Važno je napomenuti da se takve kuće mogu graditi na bilo kojem mjestu bez potrebe za konstrukcijom betonskih temelja.

Osnovni modeli uključuju opremljenu kupaonicu, kuhinjske i tehničke instalacije, a isporuka je u roku od 60 dana od prihvaćanja konačnih crteža. M.A.Di Home je potpuno proizveden u Italiji i lako se može srušiti, preseliti na novu lokaciju ili se spremiti za poslije.

U videu možete vidjeti ubrzan prikaz gradnje modernog doma koji se u hipu pretvara u konačni proizvod, zajedno s prozorima i vratima. Unutarnje slike pokazuju elegantan dizajn koji obiluje prostranim otvorenim prostorom.

Izvor: net.hr

Vaš komentar na članak: