Evo u kakvom luksuzu žive američki milijarderi (VIDEO)

Ulicu Medou lejn u naselju ‘Hemptons’ nadomak Njujorka magazin ‘Forbs’ preimenovao je u ‘ulicu milijardera’ s obzirom na to da život u njemu mogu da priušte samo oni sa najdubljim džepom.

vile

Prije tri godine, vrijednost najjeftinije vile u ovoj ulici iznosila je 18 miliona zelenih novčanica.

Bazeni, teniski tereni, vile, privatne palate i plaže samo se neke od ljepota koje možete vidjeti u ovoj ulici. Ukoliko stanovnici žele da “skoknu” do Menhetna očas posla to je omogućeno jer postoje heliodromi koji vrijede nekoliko desetina miliona dolara.

Džek Nikolson i Dajana Kiton snimali su film “Something gotta give” u ovoj ulici, a kuća u kojoj je bilo snimanje prodata je za 41 milion dolara. Vila “kralja elektronske muzike u SAD” Roberta Silermana, koju je pazario za 37.5 miliona dolara takođe se nalazi u ovoj ulici.

Za 29.4 miliona prodata je i vila koja je djelo arhitekte Majrona Goldfingera.

Vila koja se procjenjuje na 21 milion dolara vlasništvo je Danijel Oh, vlasnik i direktor “Och-Ziff Capital Management” i takođe se nalazi u ovoj ulici. Milijarder Dejvid Koh mu je jedan od prvih komšija, a stanuje u luksuznoj palati sa bazenom i neizostavnim teniskim terenom.

Džulija Vins Karter, jedna od žena koje žare i pale američkim tržištem nekretnina, svoju palatu u Medou lejnu platila je 27.2 miliona dolara. Leon Blek, predsjednik “Apolo menadžmenta” riješio je da se isprsi malo više od većine, te je za ogromnu, luksuzno opremljenu kuću platio skoro 43 miliona dolara.

Njegov partner i suosnivač “Apola” Mark Rouan do skoro mu je bio komšija, ali je nedavno svoju vilu prodao za 28 miliona dolara.

Kelvin Klajn, koji je u izgradnju svoje postmoderne palate uložio 75 miliona dolara važi za šampiona u ovoj ulici.

U ovoj ulici bogataša živi vlasnik kompanije “Ford”, poznati biznismen Džerald Ford koji je svoj dom platio je 30 miliona.

Izvor: srbijadanas.com

Vaš komentar na članak: