05/04/2017 | Uređenje,Video | Komentari

Djevojčica (14) kupila dvije prazne i stare kuće za male pare, totalno ih preuredila i tako već sljedeće godine zaradila TREĆU

Tinejdžerka Vilou Tifani (19) sa Floride ima pravi preduzetnički duh. Ona je sa samo 14 godina ušla u carstvo nekretnina, kada je kupila dvije stare kuće, preuredila ih i od tada ih iznajmljuje za dobre pare.

djevojcica-kuca

Ona je godinu i po dana štedjela pare kako bi mogla da na oglasima kupuje stvari, da bi ih poslije prodavala za veći iznos nego što ih je platila. U kratkom vremenskom periodu sakupila je oko 6.000 dolara.

Umjesto da potroši pare na neke druge stvari, kao što bi uradila svaka druga mlada djevojka, ona je kupila kuću. Na internetu je pronašla kuću koja se prodavala za 16.000 dolara, iako je njena vrijednost stajala oko 100.000 dolara. Kao pravi pregovarač, spustila je cijenu na 12.000, pozajmila novac od roditelja i postala ponosna vlasnica kuće.

Nakon kupovine kuće, Vilou je promijenila unutrašnjost i spoljašnost kuće, i učinila je veoma primamljivijom i ljepšom nego kada je pazarila. Nakon toga je iznajmila i za nju uzimala oko 700 dolara mjesečno, koja spadaju u njena lična primanja.

Ona je nakon toga kupila još jednu kuću i uradila potpuno isto kao i sa vojom prvom nekretninom.

Ipak, nije sve išlo po planu kako je zamišljala. Jedni stanari joj nisu plaćali kiriju, a onda su pobjegli usred noći.

Ali, ono što je uradila od svojih nekretnina je nevjerovatno.

Pogledajte video:

Izvor: telegraf.rs

Vaš komentar na članak: