18/03/2017 | Kuhinja,Uređenje,Video | Komentari

DA VAM OČI STANU: Kuhinja koja ‘oživi’ na pokret ruke (VIDEO)

Inovativan kuhinjski sistem V-Motion pretvara srce svakog doma u pametno interaktivno okruženje. Zahvaljujući pametnim mehanizmima, konvencionalna kuhinja pretvara se u kuhinju budućnosti koja ‘oživi’ na jedan dodir ili pokret i olakšava svakodnevno funkcionisanje u ovoj prostoriji.

Kuhinja koja oživi na pokret ruke 665

Kuhinjski ormarići i fioke dolaze sa inteligentnim sistemom za otvaranje i zatvaranje koji se aktivira jednostavnim dodirom ruke ili noge. Tako, ukoliko želite da otvorite donju fioku, a ruke su vam zauzete, dovoljno je da fioku dodirnete nogom i kuhinja će odreagovati na vaš zahtjev.

Korišćenje kuhinje dodatno je olakšano “Air Logica” sistemom koji, na pokret ruke, aktivira i podiže revolucionarni zadnji panel kuhinje i istovremeno okreće slavinu i pali svjetlo. Na taj način, sistem obezbjeđuje više prostora u kuhinji i ujedno je čini urednijom.

Kuhinja koja oživi na pokret ruke (2)

Pozadinsko osvjetljenje može se izabrati na isti način, vrlo jednostavnim pokretima, i unijeti boje iz prirode u dom: crvena poput vatre, žuta kao zemlja i umirujuće plava i zelena poput vode.

“V-Motion” sistem je kreirao jedan od vodećih italijanskih proizvođača kuhinja, “Valcucine”, poznat po elegantnom dizajnu i vrhunskoj tehnologiji. Sistem je ugrađen najnoviju liniju kuhinja “Genius Loci”, ali se može prilagoditi i drugim kolekcijama.

Kuhinja koja oživi na pokret ruke

Genius Loci” i nekoliko drugih modela kuhinja ovog proizvođača opremljene su najnovijim i ekskluzivnim površinama koje pružaju jedinstveno čulno iskustvo: pružaju osjećaj dubine, tople su ili vibriraju na dodir.

Izvor: kucastil.rs

Vaš komentar na članak: