18/05/2017 | Kuhinja,Uređenje,Video | Komentari

Da li ovako izgleda kuhinja u kojoj žena svakog dana kuva: evo kako Amerikanka sređuje kuhinju po Konmari metodu (VIDEO)

Uredna i čista kuhinja , ali ne tako praktična za žene koje kuvaju svakog dana! Pogledajte kako je jedna Amerikanka sredila i očistila kuhinju…

uredjenje-kuhinje

Mari Kondo je najurednija Japanka koja inspiriše žene širom svijeta kako lako da srede životni prostor, a pogledajte kako je njen metod primjenila jedna Amerikanka, piše Lepa & srećna.

Sa željom da sredi kuću poput iskusnih minimalista, žena je izbacila sve nepotrebne stvari iz kuhinje, a zatim krenula sa organizacijom.

Mlada dama željela je da pokaže kako treba složiti stvari u kuhinjskim oramarićima, rasporediti posuđe i spremiti uredne i čiste fioke. Takođe, ona je i primjenila ovaj metod na razvrstavanje namirnica, lijekova i kuhinjskih pomagala.

Međutim, u njenoj kuhinji se nalazi više ormarića u kojima su različito posuđe i začini, pa vjerujemo da bi se domaćica šetala sa kraja na kraj prostorije kako bi imala cjelokupan adekvatni materijal za pripremu ručka.

Čini se da ideja mlade Amerikanke i nije tako praktična – pogledajte video pa sami procjenite!

Izvor: lepaisrecna.rs

Vaš komentar na članak: