OVA ODJEĆA VAM DONOSI NESREĆU: Hitno je izbacite iz svog ormara!

Zavirite u svoj ormar i pogledajte da li imate neke od ovih komada jer vam mogu donijeti nesreću.

zena-ormar

Jedna takva stvarčica je verovatno vaša omiljena haljina za vjenčanja, ako ste je nosili na više od 5 vjenčanja mislimo da je red da je se riješite ili poklonite nekom.

Stara pidžama: Ako imate jednu takvu dragu, prastaru, razvučenu ali i dalje dragu riješite je se, vrijeme je za novu i udobniju.

Iznošeni grudnjaci: Smatra se da grudnjaci poslije godinu dana gube svoj oblik, zbog učestalog nošenja, ali na vama je da opet procijenite kada je vrijeme da ga bacite u zavisnosti koliko ste ga često nosili.

Odjevne majice vašeg bivšeg: Zaista mislimo da tim komadima odjeće više nije mjesto u vašem ormaru, kada se toga riješite osjetićete da vam je emotivno mnogo, mnogo lakše.

Majice koje ste dobili besplatno: i još uz to nikada ih niste nosili, niti to planirate, pravo je vrijeme da ih pretvorite u krpe za brisanje prašine.

Bijele majice koje su požutile: Ovo zaista nije potrebno komentarisati, stvorite mjesta za nove stvari.

Odjeća iz prošlog života: Majice iz tinejdžerskog doba, ili sa fakulteta naravno ako još uvijek možete u nju da stanete, prošlost treba ostaviti prošlosti, bež obzira koliko je lijepa bila, možda vam budućnost donosi nešto još bolje.

Rasprarene komade: Ovo svako od nas ima, jednu čarapu, jednu rukavicu itd. bacite te stvari jer da se ne lažemo ako do sada niste pronašli njegov par nikada nećete.

Stvari koje vam više ne odgovaraju: Ako ste se ugojili i nešto vam prosto više ne odgovara, bacite slobodno vrijeme je za nove stvari.

Izvor: opanak.net

Vaš komentar na članak: