OKRUŽITE SE SREĆOM! Ako želite napredak i blagostanje, u domu morate da imate OVE FIGURICE ŽIVOTINJA

Postoji istočnjačko vjerovanje da pojedine figurice donose sreću porodici ako se nalaze na pravom mjestu u domu. Saznajte o čemu je riječ i odmah ih nabavite!

figurice-za-dom (1)

Figurice životinja svakako su lijep dodatak vašem enterijeru ali, ako je vjerovati kulturama sa Istoka, mogu da posluže i kao amajlije i donesu boljitak članovima porodice u čijem se domu nalaze.

Dakle, ako ih već nemate, trk u kupovinu i nabavite ove figurice!

Žabica

figurice-za-dom (2)

Prema feng šuiju figura žabe, poznata kao kineska žaba novca ili žaba sudbine, privlači napredak, obilje i novac u dom. Postoji više vrsta ove srećne figure, ali feng šui pravila ističu da je najdjelotvornija žaba sa tri stopala koja drži novčić u svojim ustima, jer po legendi ova žaba skače po domu i ostavlja energiju novca u svakom kutku vaše kuće.

Najbolje mjesto za figuricu je pored ulaznih vrata ili na stočiću u dnevnoj sobi.

Kornjača

figurice-za-dom (5)

Japanci kažu da je kornjača simbol dugovječnosti. Zato figurice ove životinje članovima porodice obezbjeđuju zdravlje, sigurnost i skladan život.

Ribe

figurice-za-dom (4)

Ribe simbolizuju lakoću plivanja u vodama života, pa se vjeruje da ove figurice donose prosperitet u karijeri. Dakle, ako biste da zablistate na novom ili starom poslu, da vas šefovi primjete, a kolege uvažavaju, stavite figuricu ribe na radni sto.

Sova

figurice-za-dom (3)

Dobro je poznato da je sova simbol mudrosti. Ljudima donosi smirenost, a preporučuje se držanje i po nekoliko figurica blizu jedna drugoj jer jato sova samo povećava njihovu dobru energiju.

Slon

figurice-za-dom (6)

U Indiji i Kini slon donosi boljitak u svim životnim sferama. Simbolizuje moć, uspjeh i sreću, a vjeruje se da utiče i na plodnost. Parovi iz ovih krajeva koji žele djecu često ove figurice stavljaju u svoje spavaće sobe.

Izvor: dnevno.rs

Vaš komentar na članak: