14/04/2017 | Ostalo,Video | Komentari

Najbolji hotel na svijetu, zvanično: Noć u njemu košta 12.000 dolara, a najveći luksuz je sama avantura u raju (VIDEO)

Nihivatu je odmaralište sa pet zvjezdica otvoreno 2015. godine i već sljedeće godine proglašeno je za zvanično najbolji hotel na svijetu.

Hotel--620x350

Ovaj raj na zemlji dio je divnog indonežanskog ostrva Sumba, a nastao je nakon što je Kris Burč, vlasnik poznatih modnih kuća riješio da se okuša u ugostiteljstvu, piše “Biznis insajder”.

Nihivatu Resort našao se na vrhu liste zbog svog modernog pristupa predstavljanju luksuza, sa elementima filantropije, avanture i aktivnosti, kao i personalizovanog iskustva koje se obično i očekuje samo od najboljih hotela na svijetu.

Luksuz u industriji ugostiteljstva se promijenio. To je sada mnogo više od prefinjenih detalja. Sada, to su personalizovana putovanja, avanture, neočekivana iskustva i radoznalost za otkrivanje nepoznatog. Imali smo mnogo sreće i uspješno smo predstavili sve što smo htjeli da ponudimo u našem inovativnom konceptu – rekao je vlasnik ovog odmarališta, Kris Burč.

Ovo odmaralište ima 32 vile, počevši od jednosobnih u kojima jedna noć košta 650 dolara, do petosobnih, gdje je jedna noć 12.000 dolara.

Izvor: telegraf.rs

Vaš komentar na članak: